Softver

mach3

U saradnji sa vodećim svetskim firmama za izradu CAD/CAM aplikacija nudimo vam najsavremenija rešenja koja će u integracijom u vaše proizvodne resurse znatno povećati produktivnost, smanjiti vreme procesiranja i škart svesti na minimum.

Upravljački softver:

Mach 3 – Pretvara klasičan PC računar u moćnu upravljačku jedinicu. Opremljen bogatom paletom dodatnih opcija predstavlja moćan rekvizit za svakoga kome je potreban pouzdan CNC kontroler. Radi na gotovo svim konfiguracijama i operativnim sistemima. Kontroliše Step, AC ili DC Servo motore procesirajući FANUC G-kod. Uključujući brojne napredne funkcije, predstavlja najintuitivnije rešenje do sada. Prilagodljiv korisniku, primenljiv je za brojne aplikacije.

Link: http://www.machsupport.com/

lantek

Optimizacija / CAD / CAM

Lantek- Softverski paket specijalno je dizajniran za automatizaciju programiranja u procesu obrade pločastih materijala. Sadrži module za gasno-plazma rezanje, water jet, laser, makaze, probijanje…

Link: http://www.lanteksms.com/uk/productos.asp

igems

IGEMS – CAD-CAM-NEST

Programski paket projektovan za vodeće svetske proizvođače CNC Water Jet mašina. U poslu sa Water Jet tehnologijom su već 25 godina sa preko 2200 zadovoljnih korisnika. Podržava dvoosne i petoosne Water Jet mašine.

Link: http://www.igems.se/

wrykrys

Wrykrys

Pristupačno i pouzdano rešenje za pripremu i optimizaciju krojnih lista za tehnologiju rezanja vodenim mlazom, kao i za plazma-gasne rezače. pored nesting opcije i G-kod generatora, poseduje i modul za proračun ventilacionih otvora.

Link: http://77.48.47.250/default.aspx