Softver

mach3

U saradnji sa vodećim svetskim firmama za izradu CAD/CAM aplikacija nudimo vam najsavremenija rešenja koja će u integracijom u vaše proizvodne resurse znatno povećati produktivnost, smanjiti vreme procesiranja i škart svesti na minimum.

Upravljački softver:

Mach 3 – Pretvara klasičan PC računar u moćnu upravljačku jedinicu. Opremljen bogatom paletom dodatnih opcija predstavlja moćan rekvizit za svakoga kome je potreban pouzdan CNC kontroler. Radi na gotovo svim konfiguracijama i operativnim sistemima. Kontroliše Step, AC ili DC Servo motore procesirajući FANUC G-kod. Uključujući brojne napredne funkcije, predstavlja najintuitivnije rešenje do sada. Prilagodljiv korisniku, primenljiv je za brojne aplikacije.

Link: http://www.machsupport.com/

lantek

Optimizacija / CAD / CAM

Lantek- Softverski paket specijalno je dizajniran za automatizaciju programiranja u procesu obrade pločastih materijala. Sadrži module za gasno-plazma rezanje, water jet, laser, makaze, probijanje…

Link: http://www.lanteksms.com/uk/productos.asp

igems

IGEMS – CAD-CAM-NEST

Programski paket projektovan za vodeće svetske proizvođače CNC Water Jet mašina. U poslu sa Water Jet tehnologijom su već 25 godina sa preko 2200 zadovoljnih korisnika. Podržava dvoosne i petoosne Water Jet mašine.

Link: http://www.igems.se/

SprutCAM

SPRUT tim radi na razvoju CAM softvera od 1987. Tokom ovog perioda stečeno iskustvo i stručnost eksperata i praktikanata usmeravani su ka jednom cilju: stvaranje softvera za što efikasnije, jednostavnije i naprednije „offline“ programiranje. Algoritmi za proračun strategije kretanja i pouzdana simulacija su temelj SPRUT CAM paketa.
SPRUT tim potvđuje posvećenost tehnološkom savršenstvu činjenicom da 25% godišnjeg prihoda usmerava u predstojeće razvojne ciljeve. Ovakav dugogodišnji pristup doneo je napredne tehnološke inovacije koje su SPRUTCAM izdvojile na mestu lidera od momenta lansiranja prve verzije sada već davne 1997.

Dok su sedište kompanije i glavni razvojni centar locirani u mestu Nabreženje Čelni u Rusiji, mreža prodajnih centara i tehničke podrške proteže se od Azije do Severne i Južne Amerike, preko Afrike, Evrope i Australije
Danas hiljade instalacija SPRUT softverskog paketa unapređuju proizvodne procese širom sveta u SAD, Kanadi, Brazilu, Holandiji, Italiji, Poljskoj, Španiji, Kini i mnogim drugim zemljama.

Link: https://sprutcam.com/